088 1234 1234 info@amstelverhuizingen.nl

Verhuisbedrijf Amsterdam

Vergelijkt u ook de prijzen bij verschillende verhuisbedrijven? Amsterdam heeft u in dit geval veel te bieden. Maar bij Amstelverhuizingen sluit u toch altijd de beste deal. Onze verhuisservice in Amsterdam helpt u 7 dagen per week met goedkoop verhuizen. Amsterdam is natuurlijk niet de enige stad waar onze verhuizers actief zijn. Wij werken ook in omliggende steden zoals Purmerend, Hoofddorp en Almere. Verhuisbedrijf Amsterdam helpt u zowel met grote als kleine verhuizingen. Particuliere verhuizingen, zakelijke verhuizingen en zelfs woningontruimingen: onze ervaren verhuizers draaien er hun hand niet voor om. En voor elke verhuizing rekenen wij een scherpe prijs. Wat wilt u nog meer?

Profiteer van de service van verhuisbedrijf Amsterdam

Een verhuizing van of naar Amsterdam is erg stressvol. U bent vaak al weken van tevoren bezig met het inpakken van de verhuisdozen. En voor de verhuisdag zelf moet u zorgen dat er genoeg vrienden en familieleden paraat staan die u helpen om alle meubels te verhuizen. Gelukkig kunt u uw verhuizing ook uitbesteden. Bij verhuisbedrijf Amsterdam bepaalt u zelf van welke diensten u gebruik maakt.

Wilt u de verhuizing graag zelf in handen houden? Dan kunt u bij ons online verhuisdozen kopen. Deze worden de volgende dag al bij u thuisbezorgd zodat u direct kunt beginnen met inpakken. Misschien wilt u meteen wel een verhuislift huren. Amsterdam staat immers vol met flats en bovenwoningen en dan heeft u toch een goede verhuislift nodig. Laat u het goedkoop verhuizen in Amsterdam liever aan echte professionals over? Dat kan natuurlijk ook! Onze ervaren verhuizers helpen u graag met inpakken, het demonteren van meubels. Voor u het weet, staat alles al in de verhuiswagen en kunnen we op weg naar uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Doordat onze verhuizers in Amsterdam professioneel zijn opgeleid, weten ze uw hele inboedel moeiteloos te transporteren. Zelfs uw piano verhuizen we probleemloos met u mee.

Drie redenen om te kiezen voor onze Amsterdamse Daadkracht!

Wij gaan niet weg voordat de klus geklaard is!
Verzekerde en ervaren verhuizers
Meer dan 1000 particulieren en bedrijven gingen u voor!

Maak een afspraak voor goedkoop verhuizen in Amsterdam

Amstelverhuizingen is een rasecht Amsterdams verhuisbedrijf. Wij kennen de weg in de stad waardoor we altijd de gemakkelijkste route naar uw nieuwe woning of rijtjeshuis weten te vinden. Maar dat is niet het enige voordeel van onze verhuisservice in Amsterdam. Want de kosten van het verhuisbedrijf zijn ook nog eens verrassend laag. Dat komt omdat wij werken op basis van nacalculatie. U betaalt dus alleen voor de uren die wij daadwerkelijk voor u gewerkt hebben. Het verhuizen in Amsterdam wordt nóg goedkoper omdat wij enkel kosten rekenen voor de rit van A naar B. U krijgt bij ons dus niet te maken met extra voorrijkosten.

Verhuisbedrijf Amsterdam is elke dag bereikbaar tussen 8:30 en 18:00 uur. Dus wilt u gebruik maken van onze diensten? Maak dan direct een afspraak.

Meer informatie

Tevreden klanten

Schiphol Airport
MediaMarkt
V&D
Bijenkorf

Waarom zijn onze klanten tevreden?

Amsterdamse gezelligheid

Naast ervaren verhuizers, brengen wij u ook een lach op het gezicht!

wapen-amsterdam

Amsterdamse daadkracht

Uw verhuizing tot in de puntjes uitgevoerd, goed op de planning en resultaat gericht.

wapen-amsterdam

Amsterdamse doorzetting

Geen verhuizing is te groot voor ons, wij zullen doorgaan tot u tevreden bent en wij klaar zijn.

wapen-amsterdam

Search