088 1234 1234 info@amstelverhuizingen.nl

Verhuisbedrijf Hilversum

Gaat u verhuizen? Hilversum lijkt op dat gebied duur. Maar met Amstelverhuizingen kunt u altijd goedkoop verhuizen in Hilversum en omstreken. Bij verhuisbedrijf Hilversum betaalt u een eerlijke prijs. In de meeste gevallen zijn we dan ook goedkoper dan onze concurrenten. Ondanks de scherpe prijzen, levert u bij ons niet in op service en kwaliteit. De verhuizers in Hilversum zijn allemaal professioneel opgeleid en velen hebben jarenlange ervaring in het vak. U kunt dan ook vertrouwen op de hoge kwaliteit van onze verhuisservice. Hilversum is natuurlijk niet de enige waarin wij werkzaam zijn. Wij zijn ook actief in steden als Amsterdam, Beverwijk en Almere. Verhuisbedrijf Hilversum staat 7 dagen per week paraat. Dat is pas topservice!

Zorgeloos verhuizen met verhuisbedrijf Hilversum

Iedereen die weleens verhuisd is, weet hoe stressvol het is. Hoe dichter de verhuisdag dichterbij komt, hoe meer u moet doen en regelen. U moet verhuisdozen kopen, inpakken en misschien zelfs een verhuislift huren. En voor de verhuisdag zelf moet u een aantal sterke mensen mobiliseren die u helpen om de zware meubels in en uit de verhuiswagen te laden. Met de verhuisservice in Hilversum bespaart u zichzelf al deze stress. Op de afgesproken dag komen wij met een moderne en ruime verhuiswagen bij u langs.

Al onze wagens zijn uitgerust met handige verhuismaterialen, zoals een steekwagen, hondjes, verhuisdekens en spanbanden. Hierdoor krijgen we zelfs de lastigste objecten onbeschadigd uit uw huis. Dus heeft u een zware eikenhouten kast of een oude piano te verhuizen? Voor onze verhuizers is dat geen probleem. De vakmensen van verhuisbedrijf Hilversum gaan altijd zorgvuldig te werk. Ontstaat er ondanks dat toch schade? Tijdens de verhuizing is uw inboedel goed verzekerd zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Drie redenen om te kiezen voor onze Amsterdamse Daadkracht!

Wij gaan niet weg voordat de klus geklaard is!
Verzekerde en ervaren verhuizers
Meer dan 1000 particulieren en bedrijven gingen u voor!

Ons ervaren team van verhuizers

Het team van verhuisbedrijf Hilversum bestaat uit ervaren verhuizers. Welke taken wij precies van u overnemen, bepaalt u helemaal zelf. Natuurlijk verzorgen wij het leegruimen van uw oude woning en het transport naar uw nieuwe pand. Maar u kunt de verhuizers in Hilversum ook inhuren voor het inpakken van verhuisdozen en het monteren of demonteren van kasten en bedden. Wij hebben zelfs mensen paraat staan die u helpen met schilderen of met andere kleine klussen. Op deze manier is uw rijtjeshuis of bedrijfspand helemaal opleverklaar. Onze service is hoog, maar de kosten van ons verhuisbedrijf zijn laag. Omdat wij de prijs achteraf berekenen, betaalt u nooit meer dan nodig is. U bent bij ons daarom goedkoper uit dan bij veel andere verhuisbedrijven in Hilversum.

Wilt u goedkoop verhuizen in Hilversum of omgeving? Neem dan gewoon contact met ons op. Wij zij elke dag bereikbaar tussen 8:30 en 18:00 uur.

Meer informatie

Tevreden klanten

Schiphol Airport
MediaMarkt
V&D
Bijenkorf

Waarom zijn onze klanten tevreden?

Amsterdamse gezelligheid

Naast ervaren verhuizers, brengen wij u ook een lach op het gezicht!

wapen-amsterdam

Amsterdamse daadkracht

Uw verhuizing tot in de puntjes uitgevoerd, goed op de planning en resultaat gericht.

wapen-amsterdam

Amsterdamse doorzetting

Geen verhuizing is te groot voor ons, wij zullen doorgaan tot u tevreden bent en wij klaar zijn.

wapen-amsterdam

Search