088 1234 1234 info@amstelverhuizingen.nl

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Wilt u goedkoop verhuizen? Hoofddorp heeft genoeg verhuisbedrijven waarmee u zaken kunt doen. Maar Amstelverhuizingen is toch echt het enige verhuisbedrijf in Hoofddorp die goedkoop, servicegericht én flexibel is. Wij sturen altijd een ploeg ervaren mensen naar u toe die weten wat hard werken is. Natuurlijk is onze verhuisservice niet alleen beperkt tot Hoofddorp zelf. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing: onze verhuizers in Hoofddorp staan 7 dagen per week voor u klaar. Als dat geen service is? Ook in omliggende steden als Amsterdam, Haarlem en Purmerend kunt u gebruik maken van onze diensten. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak met verhuisbedrijf Hoofddorp!

Verhuisbedrijf Hoofddorp verzorgt uw verhuizing van A tot Z

Een verhuizing zorgt vaak wekenlang voor stress. Er moet zoveel geregeld en gedaan worden dat u het overzicht al snel kwijtraakt. Als u er zeker van wilt zijn dat alles vlekkeloos verloopt, kunt u beter een professioneel verhuisbedrijf inschakelen. Bij onze verhuisservice in Hoofddorp bepaalt u zelf hoe uw verhuizing eruit komt te zien.

Houdt u de touwtjes graag zelf in handen? Dan kunt u bij ons tegen een goede prijs de meest uiteenlopende verhuismaterialen bestellen. Zo kunt u online bijvoorbeeld verhuisdozen kopen. Deze dozen zijn allemaal van hoge kwaliteit zodat u uw kostbare spullen er veilig in kunt vervoeren. Ook verhuisdekens, spanbanden en steekwagens hebben wij genoeg op voorraad. Daarnaast is het mogelijk om een verhuislift te huren. Hoofddorp heeft immers heel wat bovenwoningen en flats en dan is een verhuislift wel erg handig. Of maakt u liever gebruik van touw en blok? Alle verhuismaterialen die u bij ons bestelt, krijgt u de volgende dag al thuisbezorgd.

Heeft u liever dat de verhuizing van A tot Z voor u geregeld wordt? Geen probleem. De verhuizers in Hoofddorp helpen u graag met dozen inpakken, bedden en kasten demonteren en zware meubels sjouwen. Zelfs voor een piano verhuizen draaien wij onze hand niet om. Onze verhuizers werken altijd zeer zorgvuldig. Mocht er tijdens het transporteren onverhoopt toch iets mis dan is uw inboedel bij ons in ieder geval goed verzekerd.Al onze wagens zijn uitgerust met handige verhuismaterialen, zoals een steekwagen, hondjes, verhuisdekens en spanbanden. Hierdoor krijgen we zelfs de lastigste objecten onbeschadigd uit uw huis. Dus heeft u een zware eikenhouten kast of een oude piano te verhuizen? Voor onze verhuizers is dat geen probleem. De vakmensen van verhuisbedrijf Hilversum gaan altijd zorgvuldig te werk. Ontstaat er ondanks dat toch schade? Tijdens de verhuizing is uw inboedel goed verzekerd zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Drie redenen om te kiezen voor onze Amsterdamse Daadkracht!

Wij gaan niet weg voordat de klus geklaard is!
Verzekerde en ervaren verhuizers
Meer dan 1000 particulieren en bedrijven gingen u voor!

Onze betrouwbare en goedkope verhuisservice in Hoofddorp

Als u zaken doet met verhuisbedrijf Hoofddorp dan weet u zeker dat u een professionele en betrouwbare ploeg in huis haalt. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het vak. Daarnaast beschikken ze allemaal over een verklaring van goed gedrag. Want u wilt wel weten wie u in huis haalt. Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn natuurlijk niet de enige eisen die u stelt aan een verhuizer. De kosten van het verhuisbedrijf zijn minstens net zo belangrijk. Bij de meeste verhuisbedrijven in Hoofddorp betaalt u de hoofdprijs. De kosten voor onze verhuisservice zijn echter verrassend laag. Dat komt omdat wij werken op basis van nacalculatie. Er zijn geen verborgen kosten waardoor u altijd een eerlijke prijs betaalt. Voor goedkoop verhuizen in Hoofddorp zit u bij ons dus helemaal goed.

Wilt u een afspraak maken? Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 8:30 en 18:00 uur.

Meer informatie

Tevreden klanten

Schiphol Airport
MediaMarkt
V&D
Bijenkorf

Waarom zijn onze klanten tevreden?

Amsterdamse gezelligheid

Naast ervaren verhuizers, brengen wij u ook een lach op het gezicht!

wapen-amsterdam

Amsterdamse daadkracht

Uw verhuizing tot in de puntjes uitgevoerd, goed op de planning en resultaat gericht.

wapen-amsterdam

Amsterdamse doorzetting

Geen verhuizing is te groot voor ons, wij zullen doorgaan tot u tevreden bent en wij klaar zijn.

wapen-amsterdam

Search