088 1234 1234 info@amstelverhuizingen.nl

Verhuisbedrijf Purmerend

Gaat u binnenkort verhuizen? En zoekt u een professioneel, flexibel én goedkoop verhuisbedrijf in Purmerend dat u daarbij kan helpen? Dan zit u bij Amstelverhuizingen helemaal goed. De verhuisservice in Purmerend werkt alleen met professionele verhuizers. Onze mannen weten van aanpakken waardoor de verhuizing altijd snel en soepel verloopt. Bij ons verhuisbedrijf in Purmerend staat service voorop. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Zo kunt u op elk gewenst moment goedkoop verhuizen. Purmerend is natuurlijk niet de enige stad waarin wij werkzaam zijn. Onze verhuizers werken ook in de omliggende steden, zoals Amsterdam, Haarlem en Amstelveen. En in elke stad verzorgen wij uw verhuizing tegen een scherpe prijs!

Een zorgeloze verhuizing dankzij onze verhuisservice in Purmerend

U bent natuurlijk blij dat u een nieuwe woning of bedrijfspand kunt vertrekken. Maar de verhuizing zelf ervaren veel mensen als een van de meest stressvolle periodes uit hun leven. Want lukt het wel om alle zware meubels en witgoed het huis uit te krijgen? En krijgt u alle dozen wel op tijd ingepakt? Vergeet die stress. Verhuisbedrijf Purmerend neemt de verhuizing namelijk graag uit handen. En dat al tegen een verrassend laag tarief. Wij werken namelijk op basis van nacalculatie waardoor u nooit meer hoeft te betalen dan nodig is. Op deze manier zijn de kosten van ons verhuisbedrijf lager dan bij de concurrent.

De kosten van onze verhuisservice in Purmerend zijn laag, maar de service en kwaliteit is hoog. Voor we bij u langskomen, bespreken we eerst wat uw wensen zijn. U kunt ervoor kiezen om alles door onze verhuizers te laten doen, maar het is ook mogelijk om bij ons verhuisdozen te kopen en een verhuislift te huren zodat u zelf alvast aan de slag kunt. Bij de verhuisservice in Purmerend maken we altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Zo zijn onze moderne verhuiswagens lekker ruim zodat uw inboedel er gemakkelijk in past. Zelfs een piano verhuizen is hierdoor geen enkel probleem. Daarnaast nemen onze verhuizers in Purmerend allerlei soorten verhuismaterialen mee, zoals een steekwagen, verhuisdekens, spanbanden en gereedschap. Op deze manier zijn we optimaal voorbereid op de klus.

Drie redenen om te kiezen voor onze Amsterdamse Daadkracht!

Wij gaan niet weg voordat de klus geklaard is!
Verzekerde en ervaren verhuizers
Meer dan 1000 particulieren en bedrijven gingen u voor!

Goedkope verhuizingen op maat

Amstelverhuizingen zorgt voor een verhuizing op maat. Het maakt daarbij niet uit of u nu van een bovenwoning naar een rijtjeshuis gaat verhuizen of dat u een mooie vrijstaande woning betrekt. Zelfs voor zakelijke verhuizingen in Purmerend draaien wij onze hand niet om. Voor u het weet, staan al uw meubels alweer in uw nieuwe bedrijfspand. Verhuisbedrijf Purmerend is een betrouwbare partner voor al uw verhuizingen. Al onze mensen zijn namelijk professioneel opgeleid. Hierdoor weten ze precies hoe ze met uw kostbare meubels, servies en witgoed om moeten gaan. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan? Geen probleem. Bij verhuisbedrijf Purmerend is uw inboedel altijd goed verzekerd.

Er zijn tal van verhuisbedrijven in Purmerend te vinden. Maar er is er maar één de beste en goedkoopste. Neem dus snel contact met ons zodat we direct een afspraak kunnen inplannen!

Meer informatie

Tevreden klanten

Schiphol Airport
MediaMarkt
V&D
Bijenkorf

Waarom zijn onze klanten tevreden?

Amsterdamse gezelligheid

Naast ervaren verhuizers, brengen wij u ook een lach op het gezicht!

wapen-amsterdam

Amsterdamse daadkracht

Uw verhuizing tot in de puntjes uitgevoerd, goed op de planning en resultaat gericht.

wapen-amsterdam

Amsterdamse doorzetting

Geen verhuizing is te groot voor ons, wij zullen doorgaan tot u tevreden bent en wij klaar zijn.

wapen-amsterdam

Search